Oversigten over kviklån opdateres dagligt

Ansøg gerne om 2 eller 3 kviklån, så du frit og i ro og mag kan vælge det lån der passer dig bedst. Ansøgning om kviklån er gratis og uforpligtende.

 

Kviklån
Et kviklån er en populær for for forbrugslån og har en stor fleksibilitet, fordi du kan låne større såvel som mindre beløb – helt op til 350.000 kr. Løbetiden kan du selv vælge fra 30 dage til flere år.

ÅOP er også helt afgørende for, om du kan betale kviklånet tilbage. ÅOP er et mere dækkende tal end renten, fordi der i ÅOP er medregnet alle årlige omkostninger ved et kviklån. Hvis du kun ser på renten, får du derimod ikke alle omkostninger med.

Det er selvfølgelig helt overflødigt at sige det… Men du skal selvfølgelig gå efter et lån med den lavest mulige ÅOP. ÅOP er de årlige omkostninger i procent, og alle udgifterne til dit kviklån skulle derfor gerne være medregnet, når du tjekker ÅOP hos udbyderen af lånet. Tilbagebetalingstiden på et kviklån kan også variere og der kan være andre skjulte omkostninger i forbindelse med indfrielse af lånet.

Derfør bør du selvfølgelig have dette med i dine overvejelser. Er der en masse omkostninger forbundet med at indfri lånet før tid, så kan det ende med at det billige lån pludselig kommer til at koste dig en masse penge, og dermed vælte budgettet og dermed bringe dig i en situation hvor du er kandidat til Luksusfælden :-)))

Gratis kviklån og quicklån, lige meget hvor du er
Du kan være heldig at finde en udbyder, der tilbyder et gratis kviklån. Det gælder selvfølgelig kun det første lån, og herefter skal du betale gebyr og renter på lige fod med andre låntagere. En anden fordel ved kviklån er, at du kan oprette dem hvor som helst, fordi det blot kræver en internetforbindelse at komme i gang med et kviklån.

Trustpilot bliver din nye ven når du leder efter kviklån

Hvis du ikke allerede kender Trustpilot, kan det være en fordel at lære denne hjemmeside at kende lige præcis i forbindelse med kviklån. På Trustpilot anmeldes nemlig også kviklån, hvor brugere uafhængigt af udbydere kan give deres mening til kende. Det skaber en vis åbenhed omkring låne-udbuddet, og du kan bruge anmeldelserne til at pejle efter, hvilket kviklån du skal vælge. En enkelt dårlig anmeldelse bør dog ikke skræmme dig væk. Der kan jo være tale om en kunde, som har misforstået lånets præmisser, eller der er måske sket en fejl fra låneudbyderens side, som ikke plejer at ske. Dette kan sikkert hjælpe dig med valg af det rette kviklån.

Beløbsgrænser på kviklån
Med et kviklån kan du låne helt op til 350.000. Kviklån kan derfor bruges til både små og store investeringer. Løbetiden (den tid, der går inden lånet skal betales tilbage) kan justeres fra 30 dage og op til flere år. Så du får masser af fleksibilitet med denne type lån.

Quicklån
Quicklån ER super hurtige – du får som regel dine penge udbetalt allerede samme dag, som du optager lånet. Når du har ansøgt om et quicklån, går der derfor ikke lang tid, før du kan smutte ud og bruge penge på lige det, du ønsker dig.

Du kan ansøge om et quicklån, næsten lige meget hvor du er. Dvs. alle steder, hvor der er en internetforbindelse. Så hvis du sidder sammen med kammeraterne og finder ud af, at der ikke lige er penge til den næste ferie eller et fedt musik-anlæg, er det bare om at komme ind på nettet og tjekke, om der ikke er et quicklån, der passer til jer.

Quick lån
De fleste internetbanker har en låneberegner, hvor du kan tjekke lånets omkostninger – altså hvor meget lånet kommer til at koste. Kig især på ÅOP og renter, fordi det er tallene, der fortæller, hvor meget du skal betale tilbage. Tjek også løbetiden, så du ved, hvornår dit quick lån skal være betalt tilbage. Uanset hvad du vælger at låne til, er det selvfølgelig smartest, at du kan nå at betale dit quick lån tilbage, så du undgår ekstra renter og gebyrer.

God jagt på dit næste quick lån!

Billigt kviklån, sådan får du lånet hurtigt

Kviklån fra Nexus Finans
Hvem er Nexus Finans ? Vi er en dansk service tjeneste med speciale i sammenligning af forskellige lånetyper som ofte er de hurtige lån, nemme lån og ikke sjældent lån uden sikkerhed. Nexus Finans udbyder altså ikke selv kviklån eller tilbyder andre typer for direkte lån af penge til slutkunder.

Vi er en formidlingstjeneste hvor du med få klik kan få overblikket over det danske marked for kviklån. Du kan nemt og bekvemt og med få klik finde frem til det lån som passer til dig. Du får dermed overskuelig og muligheder for kviklån præsenteret på en måde således at du med det samme kan klikke dig til et par gode muligheder.

Fordele ved kviklån
Der er både fordele og ulemper ved et kviklån. En af de store og klare fordele ligger i selve navnet – kviklån og som den kvikke læser du er ved du godt at det betyder at det kan gå stærkt med at låne pengene. I nogle tilfælde kan den slags lån være udbetalt inden for få minutter.

Sådan finder du det billigste kviklån
Det kan være lidt af en jungle at sætte sig ind i de mange forskellige lånetilbud, du finder på nettet. Hvordan finder du så det rette kviklån, og / eller det billigste kviklån ? Ganske enkelt ved at se dig godt for. Hold altid øje med de årlige omkostninger i procent – den såkaldte ÅOP som er et udtryk for de samlede omkostninger inklusive renter og diverse omkostninger og gebyrer ved lånet.

For at sammenligne på et korrekt grundlag bør du faktisk ansøge om kviklån flere steder. For det første er det selvfølgelig ikke sikkert at du bliver godkendt af alle låne-udbydere, men af dem som tilbyder dig et lån, kan du så vælge det lån med de betingelser der nu engang passer dig bedst. Det kan f.eks være det lån med de laveste renter, den laveste ÅOP, den hurtigste udbetaling, eller der hvor du til enhver tid kan indfri lånet uden yderligere omkostninger.

Kviklån i budgettet

Kviklån 18 år
Er du gammel nok til at optage et kviklån? Du skal være minimum 18 år for at ansøge om et kviklån. I nogle tilfælde skal du være enten 20 eller 23 år. Du kan hos hver enkelt låneudbyder se, hvilken alder du skal have, der hvor du opretter lånet, og altså om du kan få et kviklån når du er fyldt 18 år.

Aldersgrænsen på 18 år er lavet for at sikre, at helt unge mennesker under 18 år ikke kan oprette kviklån uden reelt at vide, hvad de går ind til.

Du kan optage et kviklån fra den dag, du fylder 18 år. Står du og mangler penge til kørekortet eller den næste ferie med vennerne, er kviklån altså en oplagt mulighed. Ved nogle kviklån skal du være lidt ældre end 18 år. Hvor gammel du skal være, kan du se ved det enkelte lån. Ved nogle låneudbydere skal du som tidligere nævnt være 20 eller 23 år for at optage et kviklån.

Derfor skal du vælge et kviklån
Der kan være mange fordele ved at vælge at optage et kviklån. Først og fremmest handler det selvfølgelig om at det går hurtigt, det er nemt og bekvemt, og så er det selvfølgelig heller ikke uden betydning af du selv bestemmer hvad du vil bruge pengene til.

Straks kviklånet er indbetalt på din konto kan du bruge dem på hvad du har lyst til. Nogle vælger at optage et større kviklån for at få ryddet ud i gammel gæld, og få mindre lån ryddet af vejen.

Kviklån er hurtigt, nemt og let
Hos os i Nexus Finans er vi udemærket klar over at det kan være en vanskelig opgave, at holde styr på alle informationerne vedr de forskellige typer af kviklån. Betingelserne er nemlig ikke ens hos låneudbyderne så du kan ikke blot sammenligne på samme måde som du kan sammenligne prisen på en mikrofon eller et produkt hvor prisen kan Googles ved hjælp af typenummeret.

Kviklånene kræver lidt mere tid for at sammenligne. Dog er en god rettesnor selvfølgelig altid de årlige omkostninger i procent – den såkaldte ÅOP, men der kan være flere betingelser og paragraffer du skal være opmærksom på. Det bedste du kan gøre når du skal låne penge er at ansøge om kviklån for 2 eller 3 forskellige, og først når du sidder med de aktuelle lånetilbud i hånden har du en reel chance for at finde ud af hvilket et af de tilbudte kviklån du skal vælge.

Du ansøger om lånene via låneudbydernes hjemmesider, hvilket oftest går ganske nemt og uproblematisk, og kigger du for eksempel i listen hverover kan du se en del eksempler på nogen af de bedste og billigste kviklån på internettet. Når først lånet er godkendt går det som regel rimelig stærkt med at få pengene ind på din bankkonto. Ofte samme dag, eller senest den følgende hverdag.

Kviklån har også en historie
Kviklån stammer fra udviklingslandene, hvor de fungerede som mikrolån. Siden har lånetypen flyttet sig til de vestlige lande, så de fx også her i Danmark bruges som en meget almindelig låntype. Det er fra 2010 blevet vedtaget, at udbyderen af et kviklån skal stille oplysninger til rådighed om, hvad lånet omfatter. Ydelsens størrelse, hvornår lånet skal betales tilbage (løbetiden), samt lånets ÅOP og renter skal være oplyst, så kunden kender prisen på sit kviklån.

Kviklån ER kvikke – du får dine penge hurtigt
Når du skal i gang med at finde et billigt kviklån, er det sådan, at de fleste internetbanker har en låneberegner. Indtast de tal, du har til rådighed i låneberegneren, og så finder den ud af, hvilket lån der passer bedst på de kriterier, du vil have fra kviklånet. Ved et kviklån har du har som regel pengene samme dag. Derfor er hurtigheden en af fordelene ved kviklån.

Derfor kan du med fordel kigge i oversigten herover, hvor du kan se godkendelsestiden på hvert enkelt lån. Det er jo som sagt ikke meget ved at skulle vente i flere dage på at få en kontantudbetaling når du har brug for kontanterne her og nu. Så skal udbetalingen altså ske straks, og derfor er flere af låneudbyderne også begyndt at udbetale forbrugslån og kviklån med det samme via en straksoverførsel. Er det et ønske eller krav fra din side at du får pengene fra dit kvik lån udbetalt med det samme bør du holde grundigt øje med din lånekontrakt hvor der netop er anført hvor hurtigt det pågældende kviklån bliver udbetalt.

Rykkere, gebyrer og løbetid på kviklån
Hvis du kommer i en situation, hvor du ikke kan betale dit lån tilbage, vil det medføre rykkere og gebyrer. Derfor skal du selvfølgelig kigge rigtigt grundigt på, om der er luft i budgettet til de ekstra omkostninger du får, når lånet skal betales tilbage.

Her bliver løbetiden vigtig, fordi den fortæller, hvornår pengene for lånet skal falde. Når du skal vælge et kviklån, skal du altid kigge på løbetiden (og ÅOP). Ved at se på løbetiden kan du planlægge at lægge penge til side til at betale dit kviklån tilbage.

Der kan dog også være grund til bekymring ved visse kviklån. At det koster penge at låne penge er ikke nogen nyhed for nogen, men ordet KVIKLÅN har i manges ører en negativ klang. Mange mennesker har hørt diverse skrækhistorier om personer der har optaget kviklån med en renteprocent på 1000 eller et andet vildt højt beløb. Mon ikke også programmet Luksusfælden på TV3 har været med til at skabe en vis forskrækkelse over for begreb som sms lån, mikrolån, minilån, forbrugslån og kviklån. Tænker man sig om og bevarer sin sunde fornuft er der dog ikke som sådan nogen problemer i at optage de hurtige online lån. Man skal bare huske at kigge på de samlede årlige omkostninger, så man har noget at sammenligne kviklånene på.

Sådan vælger du et kviklån
Her følger en step by step vejledning til dig, når du skal ansøge og vælge et kviklån, for der er flere ting man skal holde øje med, og tjekke inden man skriver under på kviklån-aftalen.

  • Beslut dig for ønsket lånebeløb
  • Fastsæt den maksimale månedlige ydelse du kan betale af på lånet
  • Tjek prissammenligningssiderne som f.eks denne låneoversigt over kviklån. Kontrollér rentesatserne og sammenlign på ÅOP
  • Når du kender din max ydelse kan du beregne dit max beløb du kan låne
  • Ansøg om 2 – 3 eller 4 forskellige hurtige kvik-lån. Er du heldig bliver du godkendt til dem alle, så her har du en unik mulighed for at vælge det billigste kviklån

Kviklån med NEM-ID
Ja heldigvis kan man da endelig nu hos de fleste långivere – altså når vi snakker online lån – “skrive under” med dit NEMID. Det går på den måde fantastisk hurtigt med at få udbetalt dit kviklån. Ofte kun ganske få sekunder idet det udbetales til di bankkonto straks, hvilket forklares nærmere i næste afsnit.

Straks udbetaling af kviklån
En øjeblikkelig udbetaling er ofte i høj kurs for de som skal låne, og der kan en enkelt dag altså bare være én dag for meget. Så kan man vel sige at lånet ikke har spor med et kviklån at gøre, og så hjælper det jo ikke en pind når man mangler penge her og nu. Derfor tilbyder langt de flest låneudbydere at udbetale pengene straks efter du har godkendt kviklånet med dit NEM-ID, og det sker ved at pengene straksoverføres til din bankkonto.