Lån trods RKI

RKI lån

RKI lån er fællesbetegnelsen for den type af lån uden sikkerhed som udstedes til personer der er registreret i RKI. Altså låneudbydere der tilbyder lån af penge trods RKI registrering.

 

Hos Aurora Lån kan du låne penge trods din RKI registrering - altså også selom du er er registreret i RKI eller står som dårlig betaler i Debitor Registret:

 

 

Kviklån trods RKI - er det muligt ?

Ja, men ikke altid. Der er i sagens natur forsigtighed med hvem man låner penge til, især til personer der trods RKI registrering tidligere har fået bevilget forbrugslån, men i mange tilfælde ikke har overholdt afdragene. Der er dog stadig lånemuligheder, om end det unægteligt er lidt mere vanskeligt at blive godkendt til et lån.

 

Lån på trods af RKI registrering

Låneudbyder løber en større risiko, og denne risiko ved at låne ud til personer som er registreret i RKI, skal nødvendigvis afspejle at renterne på den type RKI lån er højere end normale forbrugslån og kviklån.

Kan din økonomi bære en højere renteprocent på dine lån, er det derfor muligt at optage lån selvom du har en RKI registrering, og dermed er registreret som en dårlig betaler. Som sagt er der dog stadig udlånere der vil låne dig penge, men som nævnt bliver det til en sikkert noget højere rente end du ville kunne forhandle hjem hvis du ikke havde stemplet "dårlig betaler" som din RKI registrering automatisk medfører i den brede befolkning, og ikke mindst de som gerne skulle låne dig penge.

Lån penge - RKI ingen hindring

Ovennævnte budskab ser man tit, men oftest kan der alligevel være visse hindringer. At låne på “det glatte ansigt” og at låne trods RKI er naturligvis vanskeligt, da de normale låneudbydere ikke låner penge ud til RKI-registrerede personer.

Derfor – hvis du er i den situation, at du søger at låne penge, hvor RKI ingen hindring er, så skal du se dig godt for. Lånene kan være meget dyre – både i oprettelsesgebyr, med også i administrationsgebyrer. Sidst men ikke mindst skal du holde et stift blik på renterne, og i særdeleshed de årlige omkostninger i procent. Den såkaldte ÅOP, som kan være i den høje ende, når du skal optage et forbrugslån, hvor RKI ikke er hindringen.

 

Lån rki ingen hindring

sms lån rki ingen hindring

kviklån rki ingen hindring

lån penge af private trods rki

lån til rki registrerede

mobile lån trods rki

rki lån i sverige

lån penge trods rki og kontanthjælp