Minilån

 

 

Minilån


Her finder du dagsaktuel oversigt over danske minilån.

 

Minilån med hurtig udbetaling


Du finder en oversigt over danske minilån lige her på siden. Det er hurtigt og nemt at optage et lån ud fra de forskellige lån, vi præsenterer dig for. Vi har samlet en række forskellige udbydere, der kan levere en lang række billige minilån, så du kan købe lige netop det, du står og mangler.

Minilån er - som navnet siger - små lån. Både forbrugslån og billige kviklån med hurtig udbetaling under 10.000 kr. kaldes minilån.

Løbetiden på et sådant lån kan varieres fra nogle dage og op til 3 år. Lånets rente og ÅOP varierer i forhold til, hvor lang løbetiden er. Som ved alle andre lån skal du selvfølgelig overveje, hvad den månedlige ydelse er, kontra hvor meget plads du har i dit budget til at betale tilbage på minilånet. Jo kortere løbetid, du vælger på dit nye lån, jo højere bliver den månedlige ydelse.

 

Fordi lånebeløbet ofte er et forholdsvist lille beløb, er et af denne type lån selvfølgelig velegnet til investeringer, der ikke kræver over 10.000 kr. Det kan f. eks. være din næste ferie, du vil finansiere med et minilån, eller det kunne være lidt nye møbler, du lige synes, der mangler i din stue. Det kunne også være nyt udstyr til din bil eller en stor fornyelse af garderoben. Alt det kan blive muligt med et minilån

Som andre lån, du kan optage på nettet, er det super hurtigt at oprette et minilån. Pengene overføres inden for få dage, og du svar på din låneansøgning næsten med det samme. På den måde sikrer et minilån, at der ikke behøver at være langt fra tanke til handling. Når du har besluttet dig for et lån, går du bare ind og ansøger. Så har du pengene i løbet af meget kort tid. Det er faktisk lige så godt som et LånLet lån

 

Du skal være fyldt 18 år for at kunne optage et lån på nettet, og det gælder selvfølgelig også minilån.

Minilån er små privatlån, der normalt ligger mellem 3.000 og 75.000 kr. Når man vil have et lån af denne type kan det gøres utroligt nemt. De fleste mini lån kan søges på internettet og det tager kun 15 minutter før man har svar på sin låneansøgning. Når man søger de små hurtige lån er RKI ingen hindring. Udbyderne af minilån står i kø for at give dig det bedste tilbud, og derfor kan det sagtens lade sig gøre at finde adskillige, der tilbyder lån selvom du står registreret i RKI. Disse er dog oftest en del dyrere en traditionelle minilån. Desuden skal du ikke svare på anmasende spørgsmål for at få et minilån, hvilket ofte er attraktivt for mange ansøgere.

Fordi minilån er så nemme at få er de desværre også relativt dyre i forhold til forbrugslån i banken. Ved banklån skal man svare på en masse spørgsmål, og bankens kendskab til kunden er ofte stort, hvilket gør at banken er meget bedre til at vurdere risikoen ved at låne til personen. Det betyder også at banken kan undgå at låne penge ud hvor risikoen er størst, og dermed tilbyde en generelt lavere rente.

Minilån imellem kan der være stor forskel på prisen så derfor er det en god ide at undersøge sine muligheder på nettet. Det er let at finde udbydere af minilån og når man har fundet tilstrækkelig er det bare at sammenligne lånenes ÅOP (Årlig omkostning i procent). Lånet med lavest ÅOP er altid det billigste da ÅOP opsummerer alle udgifter i lånets løbetid og dermed giver en form for "kilopris" for et lån.

 

Se også mulighederne for SMS lån eller at få lån trods RKI registrering