SMS lån

 

Herover finder du opdateret liste med SMS lån.

 

De billigste kviklånminilån og øvrige typer af forbrugslån uden sikkerhed finder du andre steder her på 1000kilder.dk

Et sms lån foregår typisk ved at man sender en sms til låneudbyder. Er beløbet på under 2000,- kroner udbetales sms lånet typisk med det samme uden sikkerhed.

 

SMS LÅN GÅR HURTIGT


Sms lån går hurtigt, og du har pengene med det samme. Når du optager et mobil lån, foregår det ved, at du sender en SMS til låneudbyderen. Herefter får du hurtigt at vide, om du kan få lov til at optage lånet, og du har pengene med det samme.

Der findes mange udbydere af de små hurtige sms lån. Derfor er det en god idé at bruge oversigten her på siden for at finde det lån, der passer dig bedst. Ellers kan de mange typer af sms lån være lidt af en jungle at finde rundt i.

Du kan også bruge en låneberegner til at finde frem til det rigtige lån. I en låneberegner bliver forskellige lån sammenlignet, så du får dannet dig et godt overblik over lånenes omkostninger. Så bliver det meget lettere at finde dit næste sms lån.

Uanset hvordan du finder dit næste lån, kan du altid være sikker på, at et sms lån går hurtigt!

 

SMSLÅN 


Det kan være en god idé at kigge rundt på nettet for at finde det sms lån, der passer lige netop til dig. Pengene fra et smslån bruges som regel til mindre indkøb. Det kan være en ny sofa, en ferie eller nye møbler. Er du fx ude i investering af et nyt køkken, er det et forbrugslån, du i stedet skal kigge efter. Men til de mindre indkøb er et smslån helt oplagt.

 

MOBILLÅN


Et mobillån kan du typisk optage ved at sende en sms til låneudbyder. Er beløbet på under 2000,- kroner, udbetales lånet typisk med det samme, uden at du skal stille sikkerhed. Mobillån skal som regel betales tilbage indenfor 30 dage. Beløbene på et mobillån er som regel ikke så store, men i nogle tilfælde kan de sagtens være helt oppe på 75.000.

 

MOBIL LÅN


Ved et mobil lån skal du ikke stille sikkerhed, så du slipper for at vise dokumentation for, om du ejer en bolig eller noget andet, der kan give udbyderen sikkerhed for, at du kan betale lånet tilbage. Hvis du tager et lån hos din bank, vil du helt sikkert blive spurgt ind til, hvad du skal bruge pengene til. Ved et mobil lån bliver der ikke stillet spørgsmål, og du har helt frie hænder til, hvordan du vil bruge dine penge. Det er en af de mange fordele, der er ved et mobil lån eller et sms lån.

Et gratis sms lån

Et gratis sms lån er det samme som små kviklån, og ofte søger du om lånet fra din mobil eller PC. Lånene er som regel på højest 4.000 kr., og ofte mindre. Der gives en kort tidshorisont til at betale lånet tilbage. Ved et gratis sms lån forstås et lån, du ikke betaler renter på.

Det er vigtigt at bemærke, at lånet kun er gratis, hvis du betaler tilbage indenfor den aftalte tid. Ellers risikerer du, at det bliver dyrt. Det er også kun det første lån hos en udbyder, der er gratis. Så du kan ikke optage en lang række lån uden at betale rente.

Hvad koster et sms lån

Omkostningerne til et sms lån afhænger helt af, hvilken rente der er på mobil lånet, og hvor høj ÅOP er. ÅOP er de årlige omkostninger i procent, og ÅOP er derfor den bedste indikator for, hvad lånet kommer til at koste dig.

Prisen for et sms lån

Hos den enkelte udbyder kan du læse mere om, hvad de forskellige sms lån koster. Et eksempel kan være et lån på 2.000 kr., hvor ydelsen derudover bliver 425 kr. Vel at mærke et beløb, der skal betales indenfor 30 dage.

Hvor kan man få et sms lån

Der findes et hav af udbydere, som tilbyder mobil lån. Der findes en lang række hjemmesider, hvor du kan se de forskellige udbydere af mobillån listet op. Herefter er det bare at vælge, hvilken udbyder du synes, der giver det mest fordelagtige tilbud.

Udbyderne af sms lån er typisk online banker og andre finansielle selskaber. Finanstilsynet fører tilsyn med udbyderne af sms lånene, og derfor er det 100 % sikkert at optage et sms lån.

Kan man få sms lån når man er under 18 år ?

Hvis du er under 18 år, kan du desværre ikke oprette et mobillån. Mange udbydere kræver, at låntageren skal være fyldt 18 år. For en del sms låns vedkommende skal du endda være fyldt 20 eller 23 år.

Hvor hurtigt får man udbetalt sit sms lån ?

Et sms lån udbetales ofte indenfor 2 timer. Dog kan du hos nogle udbydere blive nødt til at vente til dagen efter, hvis det er udenfor normal arbejdstid. Det vil som oftest variere lidt fra bank til bank.

Oversigt over billige sms lån

Ved at søge lidt rundt på nettet kan du finde en oversigt over de billigste sms-lån. Der findes mange sider på nettet, der samler masser af lån fra forskellige sider, så du får et hurtigt overblik over, hvor du finder det billigste sms-lån.

Sms-lån uden sikkerhed

Et sms lån kan optages, uden at du skal stille sikkerhed. Det er en helt klar fordel ved denne type lån, at du ikke skal stille sikkerhed i form af ejendom eller andre former for indkomst.